Connect with us

Cariera

15 moduri in care iti poti mentine creativitatea

Creativitatea te tine alert, iti stimuleaza mintea si te ajuta sa te eliberezi de stres. Creativitatea este unul dintre cele mai bune lucruri care te va ajuta sa te dezvolti ca persoana.

1. Fa liste. Rolul listei este de a te ajuta sa iti pui ideile in ordine si totodata te vei elibera de stres pentru ca stii ceea ce ai de facut.

 

[ads2]

2. Scrisul liber. Scrisul este eliberator deoarece te stimuleaza ca persoana si te ajuta sa iti exprimi sentimentele si creativitatea din tine.

3. Nu mai fi critic cu tine insuti. Nu te mai critica pe tine insuti pentru lucrurile marunte, accepta situatia si depaseste-o. Daca te tot critici, creativitatea ta se va reduce.

4. Ia o pauza. Mintea noastra tot timpul lucreaza si de aceea este recomandat sa iei o pauza. In plus, in momentul in care ai luat o pauza, minta ta reuseste sa gasesca cele mai bune idei pentru rezolvarea problemelor.

5. Bea cafea. Cu totii stim ca aceasta bautura stimuleaza organismul. Bea o cafea si relaxeaza-te pana ce vei simti impulsul de care ai nevoie pentru ati continua activitatea.

6. Asculta muzica. In momentul in care ai inceput sa asculti muzica noua, vei avea inspiratia necesara pentru ati rezolva problemele sau pentru a avea idei noi.

7. Nu renunta. Poti obtine tot ceea ce iti propui doar daca perseverezi Creativitatea ta te va ajuta sa gasesti raspunsul.

8. Exerseaza. Continua sa faci tot ceea ce faci. Exerseaza modul de a fi creativ in fiecare zi si vei observa ca, creativitatea iti va influenta viata de zi cu zi.

9. Gandeste-te la lucrurile pentru care esti recunoscator. Odata ce vei face o lista cu toate lucrurile pentru care esti recunoscator, vei realiza ca de fapt te afli in locul in care doresti sa fii. Realizand acest lucru, te vei relaxa si vei deveni mai creativ.

10. Odihneste-te. Odihna este foarte importanta. Asigura-te ca te odihnesti suficient si asa vei avea energia de care ai nevoie si gandurile mai clare.

11. Citeste. Citeste orice si oriunde. Acest lucru iti va spori creativitatea si te va ajuta sa iti schimbi modul de gandire.

12. Nu mai incerca sa fii perfect. Nimeni nu e perfect. Perfectiunea este o iluzie. Incercand sa fii perfect iti vei reduce creativitatea.

13. Nu forta lucrurile. Creativitatea poate lua ceva timp deci nu forta lucrurile.Creativitatea de obicei vine de la sine.

14. Mergi intr-un loc nou. Odata ce vizitezi un loc nou vei trai sentimente noi ceea ce te inspira sa devii mai creativ.

15. Distreaza-te. Vei avea o energie pozitiva ce te ajuta sa fii mai creativ.

Comentarii

comentarii

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Cariera

Citeste si …

Advertisement
To Top