Connect with us
carti motivationale

Dezvoltare Personala

3 Carti motivationale de citit in vara 2015

carti motivationale
Multi dintre noi am terminat diverse stadii de invatamant, iar acum suntem in vacanta. O vacanta lunga de vara in care, pe langa distractia mult asteptata, este recomandat sa mai citim ceva folositor pentru dezvoltarea noastra armonioasa.

Pentru a trece usor peste caldurile acestei veri va recomand urmatoarele carti motivationale  :

 

[ads2]

1. Omul in cautarea sensului vietii – Viktor E. Frankl

In aceasta carte, supravietuitorul Holocaustului Dr. Frankl le spune oamenilor care cauta raspunsurile la cele mai apasatoare intrebari ale vietii nu ce sa faca, ci de ce e necesar sa ia actiune. In timpul suferintei indurate si partial din cauza acesteia, germanul si-a pus la punct viziunea psihoterapeutica originala cunoscuta sub numele de logoterapie. In centrul teoriei sale sta convingerea ca forta motivatoare fundamentala a omului este cautarea sensului vietii. Povestea lui Frankl este una despre dragoste si supravietuire, a unui om care dintr-un numar, a redevenit o persoana.

2. Scrisori Catre Un Tanar Poet – Rainer Maria Rilke

Aceasta carte este un argument frumos care ne indeamna sa traim o viata autentica, adresand intrebarile pe care ni le punem in adancul inimii. Aceasta carte ne inspira sa avem incredere in noi si in sentimentele noastre privind propriile vieti.

3. Pacea poate fi intalnita la fiecare pas – Thich Nhat Hanh

In goana vietii moderne, noi avem tendinta de a uita de pacea care ne sta la dispozitie in fiecare clipa. Creativitatea lui Thich Nhat Hanh consta in capacitatea sa de a se folosi chiar de situatiile conflictuale care ne streseaza pentru a ajunge la aceasta stare de pace. Scrisa frumos si cu luciditate, cartea Pacea poate fi intalnita la fiecare pas contine comentarii si meditatii, anecdote personale si povesti din experienta lui Thich Nhat Hanh ca activist pentru pace, ca maestru si lider al comunitatii.

Comentarii

comentarii

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: 10 carti pe care toata lumea ar trebui sa le citeasca - Life Lessons Box

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Dezvoltare Personala

To Top