Connect with us
7 lucruri despre Zodia LEU pe care trebuie sa le stii

Horoscop

7 lucruri despre Zodia LEU pe care trebuie sa le stii

Leul pare feroce la exterior, dar in realitate, puiul bland a ramas inca in el. Este un om puternic, dar are si o latura sensibila. E carismatic, atent, dar si previzibil. Iata care sunt cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stii despre aceasta zodie:

1. Este liderul zodiacului

Leul este o persoana optimista, aparent fara pic de teama. E pregatit pentru orice. Daca se afla intr-un grup de persoane ezitante, preia conducerea, pentru ca e liderul prin definitie. Este cel care face planurile pentru ceilalti, cel care ii convinge pe toti cu opiniile lui.

2. Este in centrul atentiei

Leul este persoana care decide. El e in miezul oricarei situatii, iar cei din jur asteapta de la el sugestii, solutii. In acelasi timp, asteapta la randul sau cuvinte de lauda, pentru a sti cum il percep ceilalti. Ii place sa fie in centrul atentiei si din acest motiv cheltuieste bani multi pe haine si accesorii.

3. Este sensibil

Leul este o persoana emotiva, chiar daca nu o arata. Sentimentele sale pot fi foarte usor ranite. Increderea sa extrema pe care o afiseaza poate masca, in realitate, insecuritatea. Il afecteaza sentimentele negative ale celor din jur.

4. Stie ce vrea

Are opinii si si le face auzite. Nu se teme de o disputa, pentru ca are mereu argumente pentru ceea ce crede. Uneori este incapatanat, dar stie sa cedeze atunci cand realizeaza unde greseste. Pentru ca stie ce vrea, nimic nu ii sta in cale. Ii place competitia.

5. Este romantic

In anii tineretii, prefera sa exploreze cat mai mult, dar vine o vreme in care Leul vrea sa se aseze la casa sa. Pentru asta cauta omul potrivit. Unitatea sexuala este puternica si este dispus sa incerce aproape orice. Chiar daca in afara dormitorului ii place sa fie in centrul atentiei, in momentele de intimitate este generos, tandru, romantic. Relatiile sale sunt profund emotionale.

6. Este un prieten minunat

Leul e un prieten bun si loial, extrem de generos si uneori prea protector. Cei din jur se bucura sa il aiba in preajma.

7. Este foarte optimist

Nimic nu il poate impiedica pe acest nativ sa se bucure de viata. In ciuda tuturor obstacolelor pe care le va avea de infruntat, Leul isi va pastra intotdeauna speranta si se va ridica dupa fiecare lovitura.

Comentarii

comentarii

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

Citeste si …

Advertisement
To Top