Connect with us

Dezvoltare Personala

9 lucruri minunate care ti se vor intampla cand incepi sa te bucuri de singuratatea ta

9 lucruri minunate care ti se vor  intampla cand incepi sa te bucuri de singuratatea ta

Oamenii nu apreciaza momentele de singuratate. Eu consider ca toata lumea crede ca singuratatea este ceva negativ sau anti-social. Singuratatea are avantajele si beneficiile ei. Uite cateva avantaje ale singuratatii :

  1. Vei incepe sa te iubesti pe tine insuti mai mult

Fiind singur vei reusi sa te cunosti pe tine insuti mai bine si sa creezi tu cu tine insuti o relatie profunda. Te va ajuta sa te apreciezi pe tine insuti mai mult.
  1. Te va ajuta sa iti pui gandurile in ordine

Viata este plina de provocari si distractii. Uneori cand te pierzi in viata de zi cu zi este recomandat sa petreci timpul cu tine insuti si sa te intrebi incotro te indrepti si sa te gandesti la viata ta in liniste.

  1. Tu vei fi mai fericit

Fericirea este mai mult o stare decat o destinatie. Toata lumea alearga dupa fericire, dar uita sa se opreasca ca sa simta cu adevarat fericirea. De ce sa cauti fericirea cand poti obtine fericirea avand stima de sine si o alta perspectiva ? Cand esti singur poti aprecia fericirea si starea de bine.

  1. Te vei reincarca

Cand esti singura, tu poti fi cu tine insuti, astfel vei elimina energia negativa pe care o iei de la altii si vei elimina stresul din viata ta. Te vei reincarca cu energie pozitiva si vei lua cele mai bune decizii pentru tine insuti.

  1. Vei descoperi cine esti

Te vei intreba pe tine insuti de ce simti acel lucru, ce vrei sa fii, cu cine vrei sa fii? Aceste intrebi fundamentale te vor ajuta sa descoperi ce vrei si ce nu vrei si vei fi mai atent la sentimentele tale.

    1. Vei deveni mai productiv

Singuratea este o oportunitate de a planifica. Iti vei pune gandurile in ordine si vei stii in ce directie sa mergi. Vei fi bucuros ca ai o oportunitate de a-ti descoperi dorintele.

  1. Vei reflecta

Cu totii avem nevoie de momente in care sa reflectam unde ne indreptam. Noi ne realizam scopurile dupa cum ni le imaginam noi si dupa cum putem sa le atingem. Singuratatea ne da timpul necesar pentru a ne gandi la ce ni s-a intamplat si cum putem face ca sa imbunatatim lucrurile.

  1. Te vei bucura de relatiile tale mai mult

Nu poti sa-i iubesti pe ceilalti daca nu te iubesti pe tine insuti. Fericirea incepe atunci cand te apreciezi pe tine insuti si descoperi cine esti tu. Poate vei ignora unele lucruri atunci cand te bucuri de relatiile tale, dar cand esti singur vei avea oportunitatea de a analiza si de a aprecia fiecare relatie pe care o ai.

9. Vei fi mai independent

Tu poti sa iei o decizie mai usor, deoarece ai propria ta voce si nu-ti mai pasa de ce cred ceilalti si vei gandi numai pentru tine insuti. Vei invata sa fi mai optimist si mai increzator in viitorul tau.

Comentarii

comentarii

Continue Reading
Advertisement
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Dezvoltare Personala

To Top