Connect with us

Dezvoltare Personala

Afla ACUM ce este FERICIREA si cum o poti obtine !

Fericirea nu este o stare de Nirvana in care detasat de tot ce se intampla in jurul tau stai intr-o stare de fericire foarte putin timp, trece, apoi nici nu ti-o mai amintesti. Stim cu totii ca tot ce este frumos trece repede. Fericirea nu este niciodata o statie finala, la care daca ai ajuns de acum incolo nu vei putea fi decat fericit cat vrei tu.

Ce este fericirea? Cu totii la un moment dat, ne-am pus aceasta intrebare, toti o simtim, dar o definitie nu poate nimeni sa formuleze, in ciuda faptului ca stim cand suntem nefericiti si cautam, visam sa ajungem la fericire. Fiecare o percepem altfel, pentru fiecare starea de fericire inseamna altceva. Reteta fericirii ca si a iubirii nu exista. Difera de la om la om. Unii sunt fericiti pentru ca sunt iubiti, altii pentru ca si-au achizitionat lucruri materiale (aici fericirea e de scurta durata) etc.

 

[ads2]

Fericirea o gasim in fiecare lucru marunt care ne face sa zambim, sa ne bucuram. Fericirea cand o intalnim ne face sa fim optimisti, veseli, bucurosi, un motiv in plus sa realizam ca viata e frumoasa. Acest cuvant “fericire” poate fi o idee, un context, o notiune, un sentiment sau un simplu cuvant ce ne aduce zambetul pe buze. Fericirea este un vis frumos din care am vrea sa nu ne mai trezim niciodata, dar din fericire , dar din fericire pentru noi, este o realitate atat de frumoasa si la indemana tuturor, incat este pacat sa nu stim sa o pretuim si sa o valorificam, sa nu o lasam sa treaca pe langa noi.

„A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect, ci faptul ca ai decis sa vezi dincolo de imperfectiuni.” –  Anonim

Comentarii

comentarii

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Dezvoltare Personala

To Top