Connect with us
aripi de iubire

Dezvoltare Personala

Aripi de iubire …

 

Aripi de iubire … E ciudat cum uneori dragostea seamana mai mult cu ura decat cu iubirea, prietenia…iubim si totusi la un moment dat uram persoana care am iubit-o cel mai mult.

Iubim si totusi ii ranim pe oamenii apropiati noua, nu pentru ca am dori sa se intample cu adevarat si totusi o facem, crezand ca iubirea ne da dreptul sa gresim si sa ranim sufletul celui pe care-l iubim.

Cand iubesti nu ranesti, nu ceri nimic in schimb si nu astepti ca sa ti sa dea, nu jignesti, nu intrebi si nu faci reprosuri pentru ca dragostea este incredere si respect pentru orice si oricare ar fi hotararea celui de langa tine. Intodeauna spunem : am facut-o pentru ca te iubesc si totusi cat de mult gresim. Noi si iubirea ne pierdem undeva in infinit, printre rautati, egoism, orgolii si ajungem la final sa ne pierdem printre regrete, frustrari, resentimente, pareri de rau si toate acestea pentru un simplu motiv ca nu intelegem cu adevarat sentimentul de iubire.

Nu ne-a invatat nimeni ca asemeni fluturilor, iubirea nu zboara nicaieri daca nu ii dai drumul din palme. Atunci cand tii prea mult fluturii in palme acestia mor, la fel si iubirea. Cu cat o tii mai mult inchisa, cu atat moare mai repede. Trebuie sa o lasi sa zboare, sa fluture in jurul tau si al lui, sa o alimentezi, sa o chemi inapoi si sa o traiesti. Fluturii si iubirea au ceva in comun aripile si zborul.

Deschideti –va aripile si zburati unul catre celalalt.

NU EXISTA INALTIMI DE NEATINS, NUMAI ARIPI PREA SCURTE.

Comentarii

comentarii

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Dezvoltare Personala

To Top