Connect with us
carti de educatie financiara

Educatie Financiara

10 carti de educatie financiara pe care trebuie sa le ai

Educatie financiara … Dar ce înseamnă asta? Oamenii mereu au fost interesați să aibă mulți bani. Interesele fiecăruia evident că diferă. Însă o problemă este că oamenilor nu le ajung banii din motiv că nu sunt gestionați într-un mod neapărat corect. Poate că ăsta e și un motiv de ce economia țării nu e la nivelul care ni l-am fi dorit. Ei în fine, citind cartea „Tată bogat tată sărac”, am făcut concluzia: ca să ai bani oricum trebuie să muncești, și să muncești din greu pentru a obține rezultatele dorite. Banii nu vin ușor, iar pentru asta trebuie să jertfești din timpul tău, energia ta, sănătatea ta și viața ta până la urmă.

Evident este că fiecare are motiv personal în urma căruia decide să lucreze la negru, sau non-stop. Sau decide să nu muncească, crezând că cineva e obligat să-i dea mereu.

carti de educatie financiara
Am realizat că oamenii chiar au nevoie de o educatie financiara. Și nu numai atunci când vine vorba de cheltuieli, dar neapărat și de venituri. Pentru că de venitul tău depinde ce cheltuieli vei avea. Despre bani putem vorbi mult, însă eu aș dori să vin cu o soluție și o propunere totodată al faptului cum este totuși treaba cu banii.
În continuare propun câteva cărți care le recomand să fie citite, dacă dorești să fii disciplinat la capitolul banilor. O schimbare este garantată doar dacă este pusă în mișcare gândirea, și la rândul ei și fapta. Schimbarea începe de la ceva mic. Doar așa ajungi la ceva într-adevăr măreț.

10 carti de educatie financiara :

1. „Tată bogat tată sărac” – Robert T. Kiyosaki
2. „Conspirația celor bogați” (din seria Tată bogat) – Robert T. Kiyosaki
3. „Cel mai bogat om din babilon” – George Clason
4. „Calea spre independența financiară” – Bodo Schafer
5. „Secretele minții de milionar” – T. Harv Eker
6. „Cadranul banilor” (seria Tată bogat) – Robert T. Kiyosaki
7. „De la idee la bani” – Napoleon Hill
8. „Transformarea financiară totală” – Dave Ramsey
9. „Datorii profitabile, datorii neprofitabile” – Jon Hanson
10. „Copil bogat, copil isteț” – Robert T. Kiyosaki

 

 

Comentarii

comentarii

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Educatie Financiara

To Top