Connect with us
cum sa devii vanzator de succes

Cariera

5 Sfaturi cum sa devii un vanzator de succes

 

Vanzator de succes – Mic Ghid

Primul sfat: vanzator-succes
In primul rand, trebuie sa incepi cu imbunatatirea propriei personalitati. Cel mai important in acest caz este starea emotionala, de asemenea ar fi bine sa duci un mod sanatos de viata si sa nu comiti acţiuni ilegale. Pune-ti in ordine viata personala.

Al doilea sfat:
Analizeaza-ti caracteristicile personale, talentele si capacitatile. Cu cat posezi mai multe calitati necesare unui vanzator, cu atat mai multe sanse ai pentru a deveni un vanzator de success. Ocupa-te doar cu lucruri dorite si placute. Cea mai importanta calitate pe care ar trebui sa o posede un vanzator de success este abilitatea de a comunica in mod corect. De asemenea, abilitatea de a ajunge usor la un acord comun cu orice persoana, precum si capacitatea de a atrage oameni.

Al treilea sfat:
Actioneaza ! Timpul liber din fluxul de intrare de clienti foloseste-l pentru a gasi clienti noi si a mentine comunicarea cu clientii vechi! Cea mai rea actiune – este inactiunea!

Al patrulea sfat:
Este foarte important ca atunci cand actionezi sa parcurgi etapele corecte a unei vanzari de succes si anume:
1. Cautarea clientului;
2. Stabilirea contactului cu clientul;
3. Stabilirea necesitatilor clientului;
4. Prezentarea produselor, serviciilor bazate pe necesitatile clientului;
5. Finalizarea tranzactiei (daca este cazul, lucrul cu obiecțiile).

Al cincelea sfat:
Studiaza mult si analizeaza cunostintele dobandite! Lumea si tehnologiile se schimba, de aceea este foarte important sa se examineze in mod constant produsul sau serviciul pe care doresti sa-l vinzi. Invata, aplica in practica si antreneaza-te. Cunostintele si abilitatile vor ramane cu tine pentru totdeauna, doar daca formarea ta include practica!

 

Comentarii

comentarii

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Cariera

To Top