Connect with us
detoxifiere floarea soarelui

Tratamente naturiste

Cura cu ulei de floarea soarelui face minuni

Uleiul de floarea soarelui este o sursa echilibrata de nutrienti. Acesta contine o importanta cantitate de vitamina E si acizi grasi( Omega-6), care fac ca uleiul sa fie benefic atat pentru folosirea interna cat si externa.

O metodă detoxifiantă a organismului, este cura cu ulei de floarea soarelui. În fiecare dimineaţă, după igiena guri se ia o lingură de ulei de floarea soarelui în gură, plimbându-l în toate direcţiile, timp de 10-15 minute.

Procedura trebuie făcută cu calm, fără grabă şi fără să înghiţim nici o picătură de ulei. După ce devine alb ca laptele şi gros, se aruncă complet din gură apoi se spală foarte bine cavitatea bucală cu apă. Trebuie aruncat, pentru că este plin de microbi și periculos pentru transmiterea diferitelor boli.

Dacă uleiul de floarea soarelui nu este alb ca laptele, ci galben înseamnă că procedura nu a fost executată corect și trebuie repetată.

Veți constata că un strat albicios și cleios (toxinele descărcate la nivelul limbii) este eliminat. Creați-vă obiceiul de a răzui în fiecare dimineață acest strat; altfel el nu va putea fi eliminat, nici chiar dacă vă spălați pe dinți și va fi înghițit odată cu micul dejun.

Primele rezultate vizibile sunt optimizarea fluxului sanguin, albirea dinţilor şi înviorarea întregului organism. Veți simți o înviorare în întregul organism,  cura având un efect tonic asupra sa. Este posibil ca în timpul tratamentului să apară accentuarea unor tulburări, organismul poate reacționa, dar aceste semnale constituie dovada că organismul a început să reacționeze energic, să se purifice de toxine, deci în asemenea situații nu trebuie întrerupt tratamentul.
Cura cu ulei de floarea soarelui se foloseşte atunci când trebuie să eliminăm o cantitate mare de toxine din organism.

Indicatii:  boli cronice respiratorii: bronsita, astm; tulburari produse de oboseala, uzura si stres: cefalee, migrena, colita; varice; flebita, tromboflebita; afectiuni hepatice; afectiuni intestinale, afectiuni renale, afectiuni ginecologice; afectiuni articulare; eczeme, eruptii; boli de uzura.

Comentarii

comentarii

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Tratamente naturiste

To Top