Connect with us
Efectele uimitoare ale GELATINEI asupra tenului

Tratamente cosmetice

Efectele uimitoare ale GELATINEI asupra tenului

Efectele uimitoare ale GELATINEI asupra tenului. Pe măsură ce îmbătrânim, pielea noastră își pierde elasticitatea care dă un aspect întinerit și plenitudine.

Colagenul este responsabil pentru deținerea țesuturilor și oferă un aspect proaspăt și radiant pielii noastre. În prezent, există multe terapiii, ca de exemplu terapii cu aburi si ozonoterapie, etc. și cât mai mulți caută să mențină pielea sănătoasă și în cea mai bună stare, prevenind îmbătrâniriea prematră, adesea cauzată de o dietă săracă sau obiceiuri dăunătoare, cum ar fi fumatul sau expunerea excesivă la soare.

Deși pare incredibil, gelatina este extrem de benefică în regenerarea și întinerirea pielii

Gelatina neutra sau gelatina fara gust este cunoscută pentru utilizarea sa în gătit, în special pentru a face deserturi. Cu toate acestea, utilitatea ei nu se învârte numai în jurul acestui sector. Gelatina are beneficii și utilizări în alte domenii diverse, cum ar fi în frumusețe, fiind folosită în realizarea de măști de casă pentru îngrijirea părului sau a pielii.

Iată în ce constă realizarea unei măști de față, având ca element principal gelatina:

Ai nevoie de 20g de gelatină neutră pe care va trebui să o amesteci cu puțin lapte rece. Separat, încălzește într-un bol lapte și adaugă-l peste amestecul cu gelatină. Ai grijă să nu se formeze cocoloașe! Acum ai obținut o mască pe care va trebui să o aplici peste fața curată și să aștepți să acționeze 20 de minute.

Comentarii

comentarii

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Tratamente cosmetice

Citeste si …

Advertisement
To Top