Connect with us

Dezvoltare Personala

Femei care iubesc prea mult

 

femeile-care-iubesc-prea-mult

Femeile care iubesc prea mult in toate cazurile sunt nefericite. Ele cred ca dragostea inseamna suferinta, iubind partenerul mai mult decat pe ele insele. Atrag barbatii nepotriviti si spera ca iubindu-i exagerat ii vor schimba.

Sa iubesti prea mult inseamna sa uiti de tine, sa-ti pierzi increderea in tine si sa-ti scada vertiginos stima de sine. Iubesti prea mult atunci cand dezvolti o dependenta de partener, poate din frica de singurate, lipsa de atentie sau iubire care ti-a lipsit in copilarie. Mai tarziu, vei considera ca nu meriti prea mult, stima de sine nu-ti va mai fi la cote maxime, iar atractia fata de barbati nepotriviti va exista mereu, caci a devenit deja o provocare sa incerci sa-i faci sa te iubeasca, iubindu-i neconditionat, dar ei te vor iubi tot mai putin. Vei gasi barbati cu probleme, pe care vei incerca sa-i schimbi si vei crede cu toata fiinta ta ca ei se vor schimba pentru tine. Cand vei intelege ca ei nu se vor shimba niciodata, va fi prea tarziu, deja ai dezvoltat o noua dependenta. Aceea de inca un barbat incapabil sa te faca fericita.

Femeile care iubesc prea mult sunt femeile care, crezand ca il ajuta pe cel pe care il iubesc, nu fac decat ca in timp sa se autodistruga. Se pare ca aceste femei aleg mereu barbati rai, fugind de barbatii care le ofera totul fara sa le ceara nimic in schimb. Ele considera ca barbatii buni sunt plictisitori, femeile care iubesc prea mult au nevoie de provocari sentimentale.Ele trebuie sa invete, inainte de toate sa se respecte ca fiinte, apoi vor putea adopta atitudinea corecta in relatii. Fenomenul pare cu atat mai periculos cu cat cele mai multe dintre femei nu constentizeaza decat prea tarziu ca fac parte din categoria celor care iubesc prea mult.

Imboldul femeii de a se darui barbatilor pe care ii percepe ca fiind lipsiti de afectiune pe care ea insasi ii eticheteaza ca fiind promiscuu, desi acest comportament vizeaza in primul rand satisfactia celuilalt, nu propria ei satisfactie.

Iubim prea mult daca dragostea inseamna durere. Cand toate conversatiile noastre cu prietenii apropiati sunt despre el, problemele lui, sentimentele lui si aproape toate propozitiile incep cu el inseamna ca iubim prea mult.

De ce ne indragostim mereu de barbati nepotriviti?

Comentarii

comentarii

Continue Reading
Advertisement
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Dezvoltare Personala

To Top