Connect with us

Dezvoltare Personala

Greselile vietii pe care nu le observam

Simtim uneori ca viata nu merge asa cum ne dorim noi. Uneori simtim nevoia sa schimbam ceva, dar nu stim exact ce anume.

Viata nu e o linie dreapta. Este normal ca la o anumita varsta sa ne dorim sa avem ceea ce planuiam sa avem. Dar, daca nu ai reusit sa faci ceea ce ti-ai propus pana la varsta respectiva asta nu inseamna ca persoanele din jurul tau au dreptul sa te judece.

Una dintre cele mai mari greseli ale vietii este ca facem asa numita ”agenda vietii ” . De cand suntem la scoala, noi ne facem agenda vietii, terminam liceul, mergem la facultate si apoi ne gasim un loc de munca. Si realizam agenda vietii crezand ca ne indeplinim visele, dar de fapt lasam ca lista sa ne controleze viata. Si intr-o zi ne trezim si realizam ca nu asta vrem de la viata noastra.

 

[ads2]

  Alegerea unei persoane gresite. De ce alegem sa fim cu cineva daca acel cineva nu trezeste pasiunea din noi? Dragostea care se naste din comoditate si dragostea care ne satisface nevoia de atentie nu te va motiva sa devii cea mai buna versiune a ta. Descopera cum e sa fii singur, sa mananci singur, sa dormi de unul singur si asa te vei descoperi pe tine insuti. Vei descoperi ce te inspira, care sunt visele tale si pentru ce lupti. Si cand vei intalni persoana potrivita,  vei fi pregatit(a) sa fii cu acea persoana deoarece ea te va completa. Te indemn sa lupti si sa astepti persoana potrivita deoarece ea va veni la momentul potrivit.

 Lasam trecutul sa ne controleze. Viata este o lupta continua in care ai parte de tot felul de intamplari.  Dar nu trebuie sa lasam ca intamplarile vietii sa ne ghideze viata, deoarece riscam sa pierdem dragostea adevarata sau o oportunitate de lucru sau vei realiza ca de fapt nu ai trait, ci doar ai supravietuit fara ca tu sa te bucuri de ea.

Ne distrugem viata cand ne comparam cu altii. Nu trebuie sa lasam ca realizarile persoanelor de langa noi sa ne opreasca propriile realizari. Noi avem propriul nostru drum, iar ceilalti drumul lor. Realizarile noastre sunt doar ale noastre, nu trebuie sa le comparam cu ale celorlați. Va indemn sa va bucurati de prpriul vostru drum.

Ne distrugem viata cand ne privam de sentimente.Cu totii ne temen sa simtim prea mult, sa nu zicem prea mult, deoarece simtim nevoia sa ne protejam ca sa nu ne raneasca nimeni. Da, exprimandu-ne opinia noi riscam sa fim raniti, dar de asemenea putem forma o prietenie frumoasa sau poate o relatie frumoasa de iubire. Deschide-te!

Ne distrugem viata cand o rabdam. Cand suntem de acord cu ceva care nu ne implineste, astfel distrugandu-ne posibilitatile noastre si ale viitorului nostru partener.Viata si serviciu, viata si dragostea- ele sunt de necontenit legate intre ele.Amintiti-va sa tindeti spre un serviciu remarcabil si spre o dragoste care va inspira.

Comentarii

comentarii

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Dezvoltare Personala

To Top