Connect with us

Diverse

Iasi: Cinci copii sufocati jucand “Balena Albastra”

Balena albastra face victime in Romania.

Un eveniment deosebit de grav a avut loc în dimineaţa zilei de vineri, 17 martie, la Şcoala gimnazială „Veronica Micle” din Iaşi acolo unde mai mulţi copiii au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce ar fi jucat „Balena Albastră”, jocul care împinge la sinucidere.

Potrivit unor surse medicale numărul copiilor care au avut nevoie de îngrijiri medicale a ajuns la cinci. Sursele ne-au mai precizat că adolescenţii îşi ţineau respiraţia ţinându-şi mâinile pe piept, mimând astfel poziţia unei persoane decedate. Un alt elev le apăsa pe piept. Riscul la care se supunea copiii era de a suferi un stop cardio-respirator.

Ştire iniţială Mai multe ambulanţe şi echipaje de Poliţie au ajuns vineri la Şcoala de „Veronica Micle” din Iaşi, acolo unde mai mulţi copii au avut nevoie de îngrijiri medicale.  Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, ar fi vorba de patru fete ce au fost preluate de ambulanţe şi transportate la spital, toate fiind în afara oricărui pericol. Două dintre acestea au fost preluate din sala de clasă iar alte două dintr-o toaletă a şcolii. Potrivit altor informaţii, numărul copiilor ce ar fi avut nevoie de îngrijiri medicale ar fi mai mare.

Surse apropiate cazului au precizat că elevii care au avut nevoie de medici şi-ar fi ţinut respiraţia în timp ce jucau „Balena Albastră”, un joc despre care „Adevărul” a scris zilele trecute că a ajuns şi în rândul adolescenţilor români şi care în Rusia a provocat sinuciderea a peste 130 de copii.
Sursa articol: adevarul

Comentarii

comentarii

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Diverse

To Top