Connect with us
ignoranta

Dezvoltare Personala

Ignoranta inseamna fericire

ignoranta

 

A ignora inseamna detasare de probleme, de oamenii care te supara si care te enerveaza sau care te vorbesc in lipsa ta. Ignora sa intri in conflicte doar de dragul de-a intra si vezi-ti de treaba ta.

Ignoranta este cateodata cel mai bun lucru care ti se poate intampla. Uneori consideram a ignora o utopie si, mai mult de atat, nu concepem sa fim enervati de oameni fara sa ripostam , doar sunt orgoliul si siguranta noastra la mijloc. Poate in momentul acela nu gandim intru totul limpede.

Dupa ce incepem sa gandim limpede, incepem sa ignoram ceea ce ne supara. Ar trebui sa incercam sa ignoram si sa trecem cu vederea anumite aspecte care nu ne avantajeaza in nici un fel sau care ne creeaza neplaceri si temeri nejustificate. Intamplari pe care putem sa le evitam si sa facem in asa fel incat sa nu ne afecteze sub nici o forma.

[ads2]

Ignoranta nu este intodeauna fericire, insa lipsa de cunoastere naste incapacitatea de a intelege anumite aspecte importante privind mersul lumii, lucru care ne face sa depindem mult mai mult de cei din jurul nostru si ne va afunda mai mult in negura ignorantei.

Desi putem observa ca ignoranta este un concept considerat a fi negativ, poate dobandi totusi conotatii pozitive. Insa acest lucru se produce numai atunci cand nestiinta se naste din cunoastere.

Nu te lăsa ademenit să contrazici. Înţelepţii cad în neştiinţă, când se ceartă cu cei neştiutori.   – Goethe

Comentarii

comentarii

Continue Reading
Advertisement
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Dezvoltare Personala

To Top