Connect with us
Lună Plină în Săgetător

Diverse

Lună Plină în Săgetător – 9 iunie. Ce influențe are asupra zodiilor: Este momentul marilor TRANSFORMĂRII!

Intensitate, transformare și optimism, acestea sunt cele trei elemente cheie ale zilei de 9 iunie, când va avea loc Luna Plină în Săgetător. 

Specialiștii în astrologie spun că energia Săgetătorului e înțeleaptă și expansiva.Ori de câte ori Luna plină e în acest semn, ea amplifică gândurile și sentimentele noastre și aduce mai multă informație la suprafața. Este că și cum această Luna plină ne va da o lupă, astfel încât să putem vedea mai bine în detaliu ce funcționează și ce nu funcționează în viețile noastre.

După această Lună Plină vom avea mult mai multă claritate despre ce schimbări sau ajustări trebuie să facem și se va instala o stare de pace constanța, susțin cei de la astrocafe.ro.

Luna Plină are o energie intensă datorită prezenței lui Saturn, care traversează semnul Săgetătorului. Saturn este precum un profesor sever al cosmosului care întotdeauna se asigură că ne-am făcut temele, că am înțeles lecțiile karmice care ne-au fost date. Luna și Saturn vor lucra împreună să livreze orice mesaj karmic și vindecarea de care avem nevoie pentru a păși pe o cale mai înaltă. Această este o tranziție sau un salt pe care trebuie să-l facem în 2017, pentru a ne alinia cu o cale mai înaltă și aceste două forțe cosmice ne vor ajuta să atingem asta.

2017 este un an al noilor începuturi și pe măsură ce atingem punctul de mijloc al acestui an, lucrurile se vor accelera pentru a porni în noul capitol al vieții noastre. Luna plină din iunie cade între două super-Luni noi, ceea ce înseamnă că anumite finaluri sunt aproape.

Lunile pline adesea semnifică un moment de completare și s-ar putea să fie ceva în viața ta, de închis sau de completat, astfel încât să o iei de la capăt cu forțe proaspete.

Puterea următoarei Luni noi te va ajuta să știi direcția potrivită pentru a merge înainte, dar între timp e important să te concentrezi pe completare.

Comentarii

comentarii

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Diverse

Citeste si …

Advertisement
To Top