Connect with us

Dezvoltare Personala

O femeie plecata e definitiv pierduta

Cu totii stim ca nu poti pierde o persoana draga intr-o clipa.O persoana o pierzi in timp, pas cu pas, in fiecare moment in care ai uitat de persoana de langa tine, in momentul in care ai uitat ca exista in viata ta. Asta daca nu-ti dai seama la timp de greselile pe care le faci si pe care le tot repeti.

 

[ads2]

Cand pierzi o femeie nu este in momentul in care s-a hotarat sa plece, ai pierdut-o mai demult, cu mult timp in urma. Degeaba mai incerci acum sa repari ceva, nu mai poti repara nimic. Nu acum cand ea a hotarat deja sa plece, este deja pierduta sufleteste, deci e definitiv pierduta.

Unei femei ii pierzi mai intai iubirea, apoi increderea.Ii pierzi interesul, gesturile frumoase cu care erai obisnuit.Ii pierzi planurile de viitor, in care erai inclus si apoi o pierzi pe ea.

Dupa ce ai pierdut femeia care era totul pentru tine, nu mai poti recastiga nimic, nici macar privirea de ramas bun. Si aici s-a terminat totul.

Traim vremurile in care nu mai stim sa iubim.Am intrat in criza de sentimente, de tandrete si de gesturi frumoase. Ce este frumos trece mult prea repede incat nu realizam ca aceste clipe chiar si de scurta durata ne-au adus fericirea. Iar ce este urat realizam mult prea tarziu incat suntem in imposibilitatea de a mai repara ceva.

O femeie nu pleaca doar de dragul de-a fi chemata inapoi, pentru ca stie ca intoarcerea nu-i va aduce nimic bun in suflet, doar intrebari fara raspunsuri. O femeie pleaca pentru ca aceasta este singura cale de a se elibera pe ea insasi de ceva care nu-i mai aduce nimic bun in suflet si in viata ei. Iar un barbat nu cheama o femeie inainte ca ea sa plece pentru ca considera ca ea e acolo.

Dar iubirea, increderea, gesturile, planurile de viitor mai sunt acolo?

Tot respectul pentru barbatii care simt la timp ca ceva este in neregula si incearca sa repare pana nu e prea tarziu.

 

Comentarii

comentarii

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Dezvoltare Personala

To Top