Connect with us
femeia singura

Dezvoltare Personala

O mama singura …

O mama sifemeia singurangura mereu este judecata ca isi refuza dreptul la o alta fericire, relatie sau viata, isi dedica timpul carierei, copilului si prefera sa ramana de cele mai multe ori singura.

Daca o femeie este singura, dar fara copii poate risca sa faca si alte alegeri gresite. Dar o mama singura nu mai poate risca pentru ca nu mai este vorba doar despre ea, despre ce simte ea, despre ce isi doreste ea, despre ce viseaza ea. Mama singura mai depinde si de sentimentele copilului.

O femeie singura sufera de doua ori si ca mama si ca femeie. O mama, o femeie care sa nu lase urme sau rani in inima, comportamentul si viata copilului sau.

O femeie singura fara copii trebuie sa se gandeasca doar la ea si la sentimentele ei, iar o mama singura trebuie sa se gandeasca de doua ori inainte de a lua o decizie. Alegerea ei va avea consecinte nu doar asupra sa, ci si asupra copilului. O mama cand alege trebuie sa aleaga intelept, statornic si responsabil.

Multe persoane spun ca mamele isi neaga fericirea. Nu, nu o neaga. Au crezut in ea si isi doresc sa o regaseasca, doar ca au devenit mult mai prudente. O mama singura nu-si mai permite sa creada ca dragostea este pentru todeauna, ca in iubire nu se abandoneaza, ca toate problemele se pot rezolva cu intelegere, respect, rabdare si dragoste. Ca un barbat poate sa iubeasca o singura femeie si sa-i fie alaturi la bine si la greu.Si dintr-o data s-au trezit abandonate si inselate prin mijlocul vietii singure cu un copil cu sufletul facut bucati, cu o gramada de probleme , de lipsuri si de griji. Dar asa doborata cum este trebuie sa faca fata la toate si sa mearga mai departe si sa-si creasca puiul in asa fel incat sa nu simta lipsa familiei.

In clipele ei linistite o mama singura spera ca poate intr-o zi ii va oferi copilului ei o familie. Una adevarata bazata pe toate credintele ei de om, femeie si mama. Si va spera ca intr-o zi iubirea va bate si la sufletul ei, nu ca sa o rupa din nou, ci ca sa o adune de peste tot si sa o intregeasca.

O mama singura mai spera ca nu toti barbatii sunt manati in viata de slabiciuni si dependente, ci printre ei mai sunt si barbati care stiu sa fie de onoare si sa respecte valorile reale ale vietii.

SI MAMELE SINGURE SUNT FEMEI CARE POT SA IUBEASCA , DOAR CA SI-AU INCHIS ARIPILE ADANC IN ELE SI AU ALES SA UMBLE PAMANTEAN.

Comentarii

comentarii

Continue Reading
Advertisement
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Dezvoltare Personala

To Top