Connect with us

Dezvoltare Personala

Traieste in prezent si viseaza la viitor !

Sa regreti trecutul sau sa iti faci griji pentru viitor inseamna sa ratezi prezentul. Nu poti schimba trecutul, nu poti sa stii ce iti rezerva viitorul, deci resentimentele si grijile nu isi au rostul, asadar traieste ziua de astazi, lasa-i zilei greutatea ei.

Trecutul este mort, uita-l, mergi mai departe, nu mai poti face nimic este doar risipa de energie. Asadar ai culorile in mainile tale, coloreaza-ti viitorul. Nu ai de ce sa regreti. Trecutul face parte din viata ta, te-a invatat niste lectii de viata, te-a facut sa devii mai puternic. Nu poti uita trecutul, doar il lasi in urma si privesti lucrurile din alta perspectiva.Unele lucruri din trecut te-au daramat, te-au sfaramat in bucati si va trece mult timp ca sa se lipeasca la loc. Dar tu te poti vindeca, te poti reculege, timpul sterge orice si poate vindeca orice rana.

Se spune ca timpul vindeca toate ranile, nu prea sunt de acord, ranile raman. In timp, mintea pentru a se proteja le acopera cu cicatrici si durerea se diminueaza, dar nu dispare niciodata.

Timpul este o iluzie, desi s-ar putea sa nu puteti intelege niciodata conceptul acesta, totul se petrece chiar acum.Trecutul s-a dus. Astazi vi-l amintiti destul de inexact, insa nu mai este si nu mai putem schimba nimic.Viitorul inca n-a venit, iar cand se va instala va deveni prezent.

 

[ads2]

Tot ce s-a intamplat pana acum si ce se va intampla de acum inainte reprezinta doar iluzii.

Singurul care conteaza si singurul care este real este prezentul. Majoritatea lucrurilor se corecteaza de la sine cu vremea.

Atragem toate lucrurile asupra carora ne concentram sau devenim noi insine ceea ce gandim tot timpul.

Va provoc sa priviti lucrurile din mai multe perspective. Omul are obisnuinta sa priveasca lucrurile la fel, din perspectiva cu care este obisnuit. Gandurile obisnuite au creat carare urmand mereu acelasi drum stiut si nu incearca si alta cale.

Redirectioneaza-ti gandurile spre alta directie. Poti sa ai viata pe care ti-o doresti castigandu-ti stima de sine si increderea in tine, recunoscandu-ti potentialul. Nu esti ceea ce spun oamenii ca esti, tu esti ceea ce vezi in oglinda.Tu esti o infinitate de posibilitati, ai un potential imens, ai venit pe pamant pentru un scop bine definit.

Alta cale nu stiu sa existe pentru ca viata iti cere in fiecare zi sa alegi, sa inveti si sa continui.

„ Imi amintesc trecutul si anticipez viitorul, dar traiesc in prezent.” – Henry David Thoreau

Comentarii

comentarii

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Dezvoltare Personala

To Top