Connect with us
paula rad romanii au talent

Diverse

VIDEO: Paula Rad, Femeia de serviciu care a luat Golden Buzz la Romanii au Talent, dar a fost refuzata la Opera


Paula Rad este concurenta care a reușit să impresioneze până la lacrimi publicul și juriul de la Românii au talent. Deși este absolventă de Conservator și are 11 ani de canto ea nu a reușit să profeseze în domeniu și lucrează ca femeie de serviciu.

Paula Rad are o voce și un talent rar întâlnite, iar Andra a fost atât de impresionată încât a apăsat butonul auriu care-i asigură un loc direct în semifinala Românii au talent.

”Am pielea de găină”, a declarat Andra cu lacrimi în ochi.

Paula Rad are 28 de ani și este din Zalău. Paula i-a cucerit din primele secunde pe cei prezenți în sală cu melodia „O mio babbino caro”.

„Pentru că încă nu mi-am găsit un loc de muncă în domeniul muzicii, deși încă mai sper, am sunat pentru acest job, femeie de serviciu”, a povestit Paula.

”În cazul tău mi se pare o nedreptate, pentru ca mi se pare că pedeapsa pe lumea asta e prea puțină. Să le fie rușine, dar mă îndoiesc că le va fi”, a spus Florin Călinescu.

”Sper să ți se schimbe viața, tu ești un om care merită respectat, indiferent cu ce se ocupă. Ești speranța tuturor celor care n-au reușit până acum”, a spus și Mihaela Rădulescu la rândul ei.

sursa: www.libertatea.ro

Comentarii

comentarii

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Diverse

To Top